
Bu hafta sonu – 24 ve 25 Şubat günleri – çok faydalı bir fuar ve zirve var. Konusu “Eğitimde Sürdürülebilir Başarı Nasıl Sağlanır?”
Zorlu PSM’de gerçekleşecek ve pek çok önemli konuşmacı aracılığıyla faydalı bilgilere ulaşabileceğiniz “OTF Özel Okul Tercih Fuarı” ve “Veli Zirvesi”ne giriş ücretsiz.
Peki bu zirvede kimler var?
“Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” konu başlığı altında, eğitim bilimci, yazar Dr. Özgür Bolat aileler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. M-Gen Gelecek Planlama Merkezi’nin Kurucusu ve Kişisel Gelecek Planlama Danışmanı Fütürist Ufuk Tarhan, “Gelecek Tasarlanabilir!” başlıklı konuşmasıyla aileler ile bir araya gelecek. “Çocuk ve Beslenme” panelinde Dr. Elif Çakır konuşmacı, Hassasanne bloğunun sahibi ve Yazar Ece Kumkale panelist ve Nora Romi moderatör olarak yer alacak. Çocuklarda Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite konusunda ise, İz Koçluk Merkezi Kurucusu Elgiz Henden ailelere bilgilerini ve çözüm önerilerini aktaracak.
İki Çocuklu Hayat bloğunun sahibi ve Yazar Saadet Algan ve Dinamik Anne bloğunun yazarı Tuğba Başyiğit’in “Annelerin Seçimi” başlıklı oturumları, Idecon Idea & Congress Kurucusu ve Direktörü Yaprak Yapsan’ın moderatörlüğünde eğitim ile ilgili konularda deneyimlerini ve seçimlerini etkileyen önemli konuları paylaşacaklar.
Gelecekte Eğitim 4.00 Modeli, Finlandiya Eğitim Sistemi İlhamlı “Oyun temelli Öğrenme”, Eğitimde Teknolojinin Kullanımı, Üstün Zekalı Çocuk Eğitimi, Çokuluslu Eğitim Sistemi gibi konular üzerine paylaşımlar gerçekleşecek.
Ayrıca “OTF Özel Okul Tercih Fuarı” ve “Veli Zirvesi” özel okulları, spor okullarını, sanat ve etkinlik merkezlerini, eğitim sektörü paydaşlarını; veliler, eğitimciler ve uzmanlar ile bir araya getiriyor. Öğrenci Koçu, Eğitim Danışmanı ve Yazar Bahar Anahmias ve Eğitimci Neslihan Erdoğdu’nun “Fark Yaratan Eğitim” konulu sohbetlerine ek olarak Blogger ve Yazar Şebnem Seçkiner “Bir Velinin Huzur Listesi” başlıklı oturumlarında aileler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.
Başarıları ile ülkemiz eğitim sistemine katkıda bulunan öğretmenlerimizin değerli görüşlerine yer verileceği bir panelin de yer alacağı zirvede; dünyanın en iyi 10 öğretmeni arasına giren Öğretmen Nurten Akkuş, yılın öğretmeni unvanına sahip Öğretmen Aysel Ösüz ve “Sınav Kaygısı” kitabının yazarı, eğitimci Şahin Civil, gerçekleştirdikleri projeleri ve elde ettikleri başarılarının sırlarını konuklarla paylaşacaklar.
Daha bitmediiiii 🙂
“Çocukları Anlama Sanatı” kitabı ile çocukların gözünden dünyaya bakabilmenin aslında çok da zor olmadığını dile getiren Sibel Özkızıklı ve “Çocuğunuz Okurken Sizi Neler Bekler” kitabı ile eğitime yönelik önemli aktarımlarda bulunan Ahmet Erol, “T İnsan” kitabı ile gelecek kaygısına takılıp kalmayın diyen Ufuk Tarhan ve “Fark Yaratan Anne Baba” kitabı ile idealinizdeki çocuğu keşfetmek ve yetiştirmek elinizde diyerek yola çıkan Neslihan Erdoğdu imza buluşmalarında okurları ile buluşacaklar.
Özetle dolu dolu bir hafta sonu sizleri bekliyorrrrr!
Daha da detaylı bilgi için: http://www.okultercihfuari.com/
Category: Çocuklu Olmak, Faydalı Bilgiler, Günlük Hayat
No Comments