Mutluluk Kitabı

Sizin için mutluluk nedir? Mutluluk deyince aklınıza ilk ne geliyor?

İşte bu soruların cevabını pek çok ünlü kişi cevaplamış. Ve ortaya geliri “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye”ye aktarılacak bir “Mutluluk Kitabı” çıkmış.

“Bir Dilek Tut Derneği”,  3 – 18 yaş arası hayati tehlike içeren hastalıkları olan çocukların dileklerini gerçekleştirmek için çalışıyor. Pek çok çocuğun gözlerinin ışıldamasını sağlıyor.

Bu kitabın amacı da daha fazla miniğin ve gencin gözlerini ışıldatmak.

Kenan Doğulu’dan Nilüfer’e, Ferman Akgül’den Gürgen Öz’e, Lale Mansur’dan Cüneyt Özdemir’e, Erdil Yaşaroğlu’ndan Bennu Gerede’ye, Rüştü Reçber’den Ceyda Düvenci’ye birçok ünlü simanın katkısıyla yazılan bu kitapta aynı zamanda “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish®” Türkiye’nin mutlu ettiği çocukların teşekkür mektuplarına yer verilmiş.

Algida’nın desteği ile hazırlanan kitabın geliri, yukarıda bahsettiğim gibi, yine hasta çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanılacak. Kitap, projeyi destekleyen D&R’ın katkılarıyla tüm mağazalarında 30 TL’den satışa sunuluyor.

Kitaptaki mutluluk anlarından birkaçı şöyle:

Ben şanslı bir insanım, her zaman güzel ve mutlu ortamlarda olma şerefine nail oldum. Bunların en mutlusu, kızım Can Yael’in geldiği andan itibaren olan anlar.
Ayşe Tolga

“Mutluluğun resmi çekilebilir mi?” diye mi sormuştunuz?
Bennu Gerede

 

Mutluluk, insanın gözlerinin ferine bayram ettiren, neşeli ve haylaz bir çocuk…
Kenan Doğulu
Ne hissettiğini bilen, kendine güvenen, sevdiği işi coşkuyla yapar. Her anı dolu dolu yaşar. Geleceğinden emin sevgiyle kuşatır etrafını ve kendi çocuklarını. Çocuklarımıza sevgi verebilmek en büyük mutluluktur.
Nilüfer

Ruhen huzurlu olmak mutluluğun anahtarı.
Rüştü Reçber

Işıldıyan gözlerin artabilmesi için hepimiz bu projeyi desteklemeliyiz diye düşünürek sizlerle bu bilgileri paylaşmak istedim.

Leave a comment