Yeni Bir Renk, Yeni Bir Aktivite

Bızdığınıza ya da bızdığınızın kıymetli arkadaşlarına nereden oyuncak alırsınız?

Şöyle bir düşününce çoğumuz bir alışveriş merkezindeki markaları aklımıza getiriyoruz. Eskiden gittiğimiz, ilgi gördüğümüz, bizi tanıyan ve ihtiyacımıza göre bizi doğru şekilde yönlendirebilen, hatta bazen sadece öylesine uğradığımız oyuncakçılar kalmadı artık.

Yanlış anlaşılmasın var olanlar kötü anlamında değil. Çoğu çok güzel ve faydalı markaları getirdiler memleketimize. Fakat hani mahallemizin oyuncakçısı olup, kendimize yakın hissettiğimiz, kişiye özel hizmet aldıklarımızdan bahsediyorum.

İşte öyle bir oyuncakçı ben biliyorum. İsmi BAMBINO. Etiler Alkent Sitesi içerisinde. Çarşı bölümünde. Bambino, tam 20 yıldır bu işin içerisinde. Bir aile şirketi. Uzun yıllardır Aynur Hanım işin başında.

Aynur Hanım ile oldukça uzun zamandır tanışıyoruz. Öncelikle onun müşterisiydim ama Maya için değil, kendim için! Nasıl mı?

O kadar güzel aksesuarlar, sofra süslemeleri, yılbaşı süsleri, çerçeveler,… var ki Bambino’da, ben sık sık ona uğrayıp evim için bir şeyler alırdım. Sonra Maya doğunca bu sefer kızıcık ve onun arkadaşları için alır oldum.

Bambino’da en çok hoşuma giden Aynur Hanım’ın sıcaklığı. İçeriye girdiğim an sanki ailemle birlikteymişim gibi oluyorum. Sohbet ediyoruz, o sıcacık ortamda, o rengârenk oyuncakların arasında ben büyülenmiş gibi elimi bir ona bir buna atıyorum.

Eğer yanımda Maya varsa, Aynur Hanım onun hiç üzerine gitmeden, o çocuktan anlayan haliyle ve sıcacık sesiyle “Mayacığım burası senin oyuncakçın. İstediğin gibi karıştır etrafı.” diyor. Mayacık da Aynur Hanım’ı “Aynur Teyze” olarak biliyor ve benimsiyor 🙂

Uzun lafın kısası, Aynur Hanım ile bu Cuma harika bir sanat çalışması organize ediyoruz. Onun minicik Bambinosunda…

Bambino yılbaşı için süslendi, sizleri bekliyor.

3 Aralık, Cuma günü saat 17:00’de Bambino’da buluşuyoruz. 10 kişilik kapasitemiz var. Dolayısıyla gelecek olanların bize önceden haber vermesini rica ediyoruz. Haftanın son okul gününü, sıcacık bir ortamda harika bir sanat çalışması ile sonlandırıyoruz.

Okuldan erken çıkan ve aç olan bızdıklar için Alkent Çarşı bölümünde Just Cafe var. Ya da Hillside içerisinde Starbucks’da kekler, muffinler var.

Market ya da eczane alışverişinizi de yapabilirsiniz bu arada. Migros ve Alkent Ayçin Eczanesi hizmetinizde. Anneler istiyorlarsa kuaföre bile gidebilirler!!! Bambino’nun hemen yanında kuaför de var!!! (Mehmet Tatlı) Eh daha ne olsun 🙂

Harika yılbaşı süslemesini yapmış olan Aynur Hanım kollarını açtı bizi bekliyor. Biz Maya ile oradayız, bekleriz 🙂 

Sonuçta senenin bu son ayını sıcacık aktiviteler ile doldurup, renkli ortamlarda bulunmak gerek diye düşünüyorum. Ben ancak o zaman yeni yılı hevesle bekleyebiliyorum, hatta yeni bir senenin geliyor olduğunu ancak o zaman anlayabiliyorum. 

Bambino Oyuncak adres: Etiler Tepecik Yolu, Alkent Sitesi Çarşı Bölümü
Bambino telefon:  212-352 8182

Not: Arabanızı siteye girince istediğiniz yere park edip, Çarşı’ya yürüyebiliyorsunuz.

Leave a comment